Bel: +31 (0) 30 22 70 410
  • Start
  • FAQ
  • Hoe werkt Impliciet Marketing Onderzoek?

Populaire vragen

Hoe werkt Impliciet Marketing Onderzoek?

Onze kernmethodologie kent een simpele elegantie, maar is nergens simplistisch.

Impliciet Marketing Onderzoek bouwt voort op 45 jaar van associative network theory in de cognitieve psychologie. Wij bepalen de kracht van een associatie door het meten van reactietijden op een bipolaire categorisatietaak. Een solide hoeveelheid onderzoek toont aan dat, wanneer twee gedachte-concepten een associatie kennen (i.e., er zijn veel neuronen die beide concepten aan elkaar koppelen), het menselijk brein deze binnenkomende stimuli relatief snel verwerkt. Wanneer twee gedachte-concepten ongerelateerd of tegenstrijdig zijn (i.e., weinig neuronen verbonden, of een verbinding met een tegengesteld concept), vereisen onze hersenen meer tijd om de stimuli te verwerken. Onze methodologie is ontworpen om dit verschil in reactietijden bloot te leggen.

Door onderzoeksparticipanten gerandomiseerde trials van verschillende stimuli aan te bieden, zijn we in staat op betrouwbare wijze de sterkte van een associatie vast te stellen.

Laten we Praten

We blijven versteld staan van de diepgang en mogelijkheden die impliciet marketingonderzoek met zich meebrengt. Het is werkelijk grensverleggend.

Als u geïnteresseerd bent, lijkt het ons waardevol samen te verkennen hoe uw merk er gebruik van kan maken.

NEEM CONTACT OP